Urnebesni komentator iz BiH: Nemamo VAR-a, mogao bi sudija za ovo dobiti degeneka

Mnogi će reći samo kod nas

07.11.2023. 20:29
  • Podijeli:
utakmica hercegovina twitter-654a7fe9b5d1f.webp Foto: Screenshot

U derbiju Druge lige Federacije Bosne i Hercegovine - grupa jug, fudbaleri Višića su prošle sedmice gostovali u Mostaru kod HNK Kruševo.

Gosti su na pomoćnom stadionu Zrinjsakog imali bod u džepu do posljednjih trenutaka, ali je glavni arbitar meča, prenosi Hercegovina.info, u 95. minuti pokazao na kreč, a Džeba je sa bijele tačke pogodio za 2:1 i donio Kruševu tri boda.

S obzirom na to da su i niželigaški mečevi na razne načine dostupni u direktnom prijenosu, navijači su imali priliku vidjeti vidjeti penal koji je bio diskutabilan, a slavu je ukrao komentator:

"Nemamo VAR-a, nemamo usporenog snimka, rekao sam da ne komentarišem sudije...Samo, mogao bi sudija dobiti degeneka kad ode dolje preko Višića, mogao bi ga neko dobro nalomiti. Možda i neće, sve zavisi odakle je. U svakom slučaju ne bih išao preko Višića, malo se zezamo", govorio je komentator.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()