Uništen i nervozan: Slavni fudbaler odbija da jede u zatvoru

Tokom igračke karijere osvojio je ukupno rekordna 43 trofeja s klubovima i reprezentacijom Brazila

18.03.2023. 12:39
  • Podijeli:
Dani Alves zatvor_Profimedia-6415880864364.webp Foto: Profimedia

Slavni brazilski fudbaler Dani Alveš (39) prestao je da jede u zatvoru kada je saznao da ga supruga Žoana Sanz ostavlja, tvrdi španska televizija "Cuatro".

Podsjetimo, nekadašnji as Barselone optužen je za silovanje 23-godišnje djevojke u jednom noćnom klubu. Sanz ga je navodno posjetila u ponedjeljak, otkrivši mu svoju odluku.

Španci tvrde kako je Alveš "uništen i nervozan", zatvoren u ćeliji te ni s kim ne želi razgovarati. Brazilski medij "Eassim" dodaje kako je Sanz navodno dvaput posjetila Danija, koji je izbjegavao razgovor s njom jer se bojao upravo takve informacije.

Španski medij ranije su objavili kako je Alveš u teškom psihičkom stanju nakon što je sud u Barseloni odbio zahtjev advokata da se njegovog branjenika pusti uz kauciju kako bi se branio sa slobode.

Alveš je, među ostalim, bivši igrač Sevilje, Barselone, Juventusa, PSŽ-a...

Tokom igračke karijere osvojio je ukupno rekordna 43 trofeja s klubovima i reprezentacijom Brazila, za koju je upisao 126 nastupa i osam pogodaka.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()