Unai Emery: Moramo pobijediti Zrinjski sutra!

Bh. predstavnik u prvom kolu savladao AZ Alkmar

04.10.2023. 17:34
  • Podijeli:
emery-villarreal-reuters.jpg

Fudbaleri mostarskog Zrinjskog sutra će u okviru drugog kola Konferencijske lige snage odmjeriti sa engleskom Aston Villom.

Tim povodom Unai Emery govorio je na press konferenciji.

“Moramo pobijediti sutra. Prvi meč smo igrali i izgubili, sada su bodovi bitniji jer smo prvu priliku izgubili da osvojimo tri boda. Moramo se boriti sutra, moramo se boriti protiv AZ Alkmara, moramo se ponovo boriti protiv Legije Varšave i trebat će nam bodovi. Sutra ćemo se suočiti sa prilikom da osvojimo tri boda”, kazao je Emery, a potom dodao:

“Ne radi se o razmišljanju da igramo pod pritiskom, već o tome da treba da igramo dobro, da igramo sa ličnošću, da pokušamo da nametnemo našu ideju i osvojimo ta tri boda, to su zahtjevi koje imamo od sebe.”

Utakmica se igra u četvrtak od 21 sat.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()