U19 reprezentacija Bosne i Hercegovine dobija novog selektora

Orlović je inače vodio i pionirsku selekciju Plemića sa kojom je osvojio i šampionsku titulu

31.08.2023. 10:15
  • Podijeli:
Dubravko Orlović_foto_Zrinjski Cropped-64f03fc4c14a7.webp Foto: HŠK Zrinjski

Selektor Fudbalske reprezentacije BiH Meho Kodro je odabrao svoj stručni štab. Među novim imenima je i Mario Ivanković dosadašnji selektor juniorske reprezentacije BiH tako da je na Savezu da odredi novog selektora juniora.

Kako se saznaje na to mjesto bi mogao biti imenovan Dubravko Orlović sadašnji trener kadeta u HŠK Zrinjski.

Orlović je inače vodio i pionirsku selekciju Plemića sa kojom je osvojio i šampionsku titulu.

Ostaje da se u narednim danima vidi da li će NS/FS BiH imenovati ovog stručnjaka za selektora juniorske reprezentacije BiH.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()