Turski mediji otkrili detalje sukoba Džeke i Icardija, evo šta su rekli jedan drugom

Bilo je vatreno

28.12.2023. 17:29
  • Podijeli:
dzeko fener anadolija-658ae2e36c78f.webp Foto: Anadolija

Ne smiruju se strasti nakon odigranog turskog derbija između Fenerbahcea i Galatasaraya.

Mreže se nisu tresle, ali zanimljivih događanja na terenu nije izostalo. Edin Džeko je ušao u verbalni sukob sa prvom zvijezdom Galate Maurom Icardijem, Argentinac je optužio igrače Fenera za masnicu ispod oka, a odmah je reagovao kapiten Fenerbahcea koji je napisao, između ostalog, da su igrači Galate glumci.

Turski mediji su pomoću čitača sa usana navodno otkrili šta su Džeko i Icardi rekli jedan drugom. Dijamant mu je rekao da gleda svoja posla, a Argentinac ga je upitao šta će se desiti ako ne bude.

“Šta pričaš?”, pitao ga je Edin Džeko, na što je Icardi opet odgovorio: “Pitam te, šta će biti ako ne budem gledao svoja posla?”.

Podsjetimo, Džeko i Icardi vode borbu za najboljeg strijelca domaćeg prvenstva, a novi derbi na rasporedu sutra u Saudijskoj Arabiji u okviru Superkupa.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()