Tuga u Doboju: Preminuo mladi trener Sloge

"Vedran je zračio posebnom duhovitošću. Bio je posvećen mladim igračima, njihova velika podrška"

29.07.2023. 09:16
  • Podijeli:
Vedran Sofić_FB-64c4bbedbd935.webp Foto: Facebook

Nekadašnji fudbaler Sloge i trener u omladinskim kategorijama dobojskog kluba Vedran Sofić iznenada je preminuo u 42. godini od posljedica srčanog udara.

Prošle godine imao je određenih problema sa srcem, preživio je srčani udar, ali ovog puta njegovo srce nije izdržalo.

Sofić je prije mjesec dana imao operaciju tetive na nozi nakon što mu je pukla na utakmici veterana. Uprkos svemu, iako u gipsu, nastavio je sa rukovođenjem Omladinske škole dobojskog premijerligaša sve do kobnog dana.

"Bio je pouzdan saradnik i prijatelj, svakoj reprezentativnoj akciji pristupao je profesionalno i odgovorno, temeljno i sistematski. Zračio je posebnom duhovitošću. Bio je posvećen mladim igračima, njihova velika podrška. Krajam maja vodio je juniore Sloge u finalu Omladinskog Kupa Republike Srpske u Banjaluci protiv Borca", navodi se u saopštenju Fudbalskog saveza Republike Srpske.

Osim trenerskog posla, bio je i službeno lice, te je obavljao dužnost delegata u Regionalnoj ligi RS grupa Centar, te Prvoj ligi RS.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()