Trenutak bez presedana: Utakmicu na Stamford Bridgeu gledala iz kreveta postavljenog na stadionu

Britanska influenserka sa više od 1,7 miliona pratilaca na Instagramu posmatrala je meč u Londonu na rijetko viđen način

29.01.2024. 20:50
  • Podijeli:
utakmica_krevet_foto_Instagram-65b3a958d4d6f.webp Foto: Instagram/georgiatoffolo

Georgia Toffolo (29) postala je hit na internetu nakon što je prisustvovala ženskoj nogometnoj utakmici između Chelseaja i Manchester Uniteda. 

Britanska influenserka sa više od 1,7 miliona pratilaca na Instagramu posmatrala je meč u Londonu na rijetko viđen način.

Konkretno, Tofolo je posmatrala utakmicu sa kreveta postavljenog na samom stadionu, a snimak koji je objavila na Instagramu skupio je preko 100.000 lajkova za samo 24 sata, ukupno gotovo 400.000 za dva dana.

Konzervativni navijači odmah su se oglasili negativnim reakcijama: "Ovo nije u redu!","Kako je dospjela ovdje?", "Šta se dogodilo s našim sportom?", samo su neki od komentara.
Nedugo zatim stigao je i odgovor šta se desilo.

Trenutak bez presedana bio je moguć kao rezultat ugovora koji je klub Chelsea zaključio sa lancem hotela.

Sjedišta u dijelu stadiona Stamford Bridge su uklonjena i zamijenjena krevetom sa kojeg je Georgia Toffolo gledala utakmicu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()