Trener Torpeda pred meč sa Sarajevom: Protivnik je snažan i iskusan

Utakmica je na programu od 19:00 sati (21:00 lokalno) na stadionu Ramaz Shengelia

13.07.2023. 13:00
  • Podijeli:
steve_kean_foto_premierleague25years-64afccd30764b.webp Foto: premierleague25years

Sarajevo danas u okviru prvog pretkola Konferencijske lige započinje svoju evropsku avanturu protiv gruzijskog Torpeda.

Sarajevo, međutim, računa na izuzetno dobru formu u predsezoni i na sjajnu atmosferu koja krasi tim na početku ove fudbalske godine. A trener gruzijskog Torpeda Steve Kean kratko je najavio utakmicu:

“Prvi put nakon mnogo godina imamo priliku da se takmičimo u evropskom fudbalu, to je velika odgovornost i neophodna je podrška navijača”, rekao je Kean i zatim kratko komentarisao Sarajevo.

“Protivnik je snažan i iskusan, ali ćemo pokušati da iskoristimo naše prilike”, dodao je Kean.

Kean je klupu Torpeda preuzeo prije samo dva mjeseca, a ranije je vodio Hibernian i Melbourne. Kao asistent u stručnom štabu radio je u Bruneima i Blackburnu.

Utakmica je na programu od 19:00 sati (21:00 lokalno) na stadionu Ramaz Shengelia.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()