Trener Partizana: "Žao mi je što ste ovo gledali"

Najteži poraz crno-belih od 1997. godine i Dinama na Maksimiru

25.08.2023. 10:45
  • Podijeli:
Igor Duljaj_Foto FK Partizan (1)-63fdf28dc3acf.webp Foto: FK Partizan

Partizan je izgubio 5:0 u play-offu kvalifikacija za Konferencijsku ligu kod danskog Nordsjaellanda.

To je bio najteži Partizanov evropski poraz još od Dinama na Maksimiru 1997. u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Tada je Partizan izgubio 5:0, a sinoć je izjednačio neslavan rekord.

Revanš utakmica Partizana i Nordsjaellanda igra se za sedam dana u Beogradu. Nakon utakmice Partizanov trener Igor Duljaj je rekao:

"Ja snosim najveću odgovornost, 5:0 je sramotan rezultat. Bez obzira na to što smo primili golove, nedopustivo je da nam tako prolaze jedan na jedan. To se događa kad nemate igrače koji su brzi i koji mijenjaju ritam utakmice. Ne tražim alibije, ali tako je. Najveća odgovornost je moja. Žao mi je ljudi koji su došli gledati ovu sramotu i onih koji su gledali preko televizije. Vidimo se u Beogradu, nemamo gdje."
 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()