Tonali: Odlazak iz Milana najteži izbor u profesionalnoj karijeri

Italijan iskren

07.07.2023. 15:43
  • Podijeli:
Sandro Tonali_foto_TW-64a2b672aea82.webp Foto: Twitter/@MohanadACM

Novi fudbaler Njukasla Sandro Tonali izjavio je da mu je odlazak iz Milana najteži izbor u profesionalnoj karijeri, prenosi Sportklub.

Italijan je u Njukasl stigao iz Milana za obeštećenje od 70 miliona evra i 10 odsto od naredne prodaje, a sa čelnicima "svraka" potpisao je ugovor do juna 2028. godine. 

"Moji prvi utisci sa predstavnicima Njukasla su pozitivni. Oni su me željeli po svaku cijenu. Imao sam lijepe utiske i prije nego što sam otputovao tamo. Što se tiče odluke da napustim Milan, bio je to moj najteži izbor u profesionalnoj karijeri. Međutim, morao sam tu odluku da donesem sada. Milan me je dočekao kao svog sina i biću zahvalan zbog toga do kraja života, nikad to neću zaboraviti. Volim sve svoje saigrače, to su zlatni ljudi i uvijek ću navijati za njih", istakao je Tonali.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()