Svjetski rekorder: Ronaldo zarađuje bogatstvo po Instagram objavi

Jedna sponzorska objava mu donese 2,15 miliona evra

23.07.2023. 18:33
  • Podijeli:
cristiano ronaldo reuters-646db28456cf9.webp Foto: Reuters

Kristijano Ronaldo nastavlja da ruši rekorde na društvenim mrežama, a to sve bogato naplaćuje.

Ronaldo sada igra za Al Nassr, ali mu popularnost ne opada. Naprotiv.

Na Instagramu ga prati čak 597 miliona ljudi i on je pojedinac sa ubjedljivo najviše pratilaca u istoriji Instagrama i po tome je, baš kao i po zaradi svjetski rekorder. To je iskoristio i da zarađuje ogromne svote novca, prenosi nova.rs.

Sada mu samo jedna sponzorska objava donese 2,15 miliona evra, što je zaista nevjerovatna svota. To je mimo svih ostalih sponzorskih ugovora koje ima, i ogromnog novca koji i dalje zarađuje kao fudbaler.

Ovim je uspio da pretekne Kylie Jenner, američku reality zvijezdu koja sada ima i nekoliko sopstvenih brendova, koja po objavi zaradi 1,69 miliona evra.

Na trećem mjestu je Lionel Messi, zatim slijedi pevačica Selena Gomez, pa glumac Dwayne Johnson.

Procjenjuje se da je Ronaldo u oviom trenutku težak oko 500 miliona evra, ali se očekuje da to drastično poraste jer bi po sezonu u Saudijskog Arabiji mogao da prihoduje oko 125 miliona evra.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()