Svjetska bokserska prvakinja obećala nezaboravan trenutak igračima Leedsa ukoliko ostanu u ligi

Leeds trenutno zauzima 18. mjesto u Premier ligi sa dvije utakmice do kraja protiv West Ham Uniteda i Tottenhama

20.05.2023. 17:23
  • Podijeli:
Ebanie Bridges_foto_YT-64688df0c8d3f.webp Foto: YouTube/iFL TV

Svjetska bokserska prvakinja u bantam kategoriji Ebanie Bridges (36) obećala je da će cijelom timu Leeds Uniteda pokazati gole grudi, dati poljubac i besplatnu pretplatu svom OnlyFans profilu ako uspiju izbjeći ispadanje iz Premierhipa.

Leeds trenutno zauzima 18. mjesto u Premier ligi sa dvije utakmice do kraja protiv West Ham Uniteda i Tottenhama, ali s obzirom kako igraju ove godine, šanse za opstanak i nisu velike.

Bridges je veliki navijač Leeds Uniteda i očajnički želi da njen voljeni klub opstane u elitnom rangu, te im je ponudila dodatnu motivaciju.

"Hej ljudi, ako ostanete u ligi, pokazat ću vam grudi. Ući ću u svlačionicu, skinuti majicu i pokazati grudi ili nešto slično. Poljubit ću vas i dat ću vam besplatnu pretplatu na moje OnlyFans fotografije. Molim te, Leeds, izbori opstanak, nemoj me razočarati", rekla je Bridges u intervjuu za TalkSport.

Bokserka nadimka Plavokosa bombarderka postala je svjetska prvakinja IBF-a organizacije u bantam kategoriji prošle godine.

Australka je u prošlosti izazivala pažnju izazovnim donjim vešom u kojem se pojavljivala na vaganjima prije borbi, a otkrila je i da gradi karijeru van ringa, te da je profesorica matematike.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()