Svjedok u slučaju protiv Barcelone doživio nevjerovatnu nezgodnu, navijači likuju

Suđenje u ovom slučaju počinje uskoro, a Negreira ima glavnu ulogu u svemu, no prema svemu sudeći on neće biti u stanju da svjedoči

10.10.2023. 17:58
  • Podijeli:
svjedok_barcelona_foto_TW Cropped-65253293f36ca.webp Foto: Twitter/@JijantesFC

Ključni svjedok u slučaju protiv Barcelone, Jose Enriquez Negreira, doživio je jutros nezgodu u Madridu.

Špansko državno odvjetništvo pokrenulo je istragu protiv pomenute kompanije. Negreira je pored toga što je bio sudija, obnašao i funkciju predsjednika tehničke komisije za LaLigu u periodu od 1998. do 2014. godine.

El Pais piše kako je Barcelona uplaćivala milionski iznos na račun njegove firme, u trenutku dok je funkciju predsjednika obnašao Josep Bartomeu, tačnije od 2016. do 2018. godine.

Suđenje u ovom slučaju počinje uskoro, a Negreira ima glavnu ulogu u svemu, no prema svemu sudeći on neće biti u stanju da svjedoči.

Negreira je morao proći određene tesove da bi se mogao pojaviti kao svjedok u ovom slučaju, a jutros je trebao da se nađe pred komisijom na Institutu u Madridu.

Međutim jutros se dogodila nezgoda. Negreira se neposredno na ulasku u zgradu bolnice razbio, pao je na beton, ali je uz pomoć supruge i advokata uspio ući u zgradu.

Neki smatraju da je on sve odglumio kako bi pokazao da nije u stanju da se pojavi na Sudu, a Negreira tvrdi kako ima problema sa pamćenjem te da navodno boluje od Alzheimerove bolesti.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()