Sve je izvjesnije da će i Marco Verratti pojačati vezni red Al-Hilala

Igrač Paris Saint-Germaina je izrazio dogovor da pređe kod "šeika", a već se dogovorio sa klubom iz Saudijske Arabije

02.08.2023. 11:55
  • Podijeli:
marco verratti - reuters-64591fd61eb89.webp Foto: Reuters

Sve je izvjesnije da će i Marco Verratti pojačati vezni red Al-Hilala. Igrač Paris Saint-Germaina je izrazio dogovor da pređe kod "šeika", a već se dogovorio sa klubom iz Saudijske Arabije, pod kojim uslovima bi to i učinio.

Ipak, uprava dva kluba još uvijek nisu postigla dogovor o tačnim parametrima, po kojima bi mogao da se dogodi transfer Italijana. Sve što se zna je da će francuski gigant tražiti 30 miliona eura za 30-godišnjaka.

Verratti je u Parizu od 2012. godine, posljednji ugovor koji je potpisao važi do 2026.

U ovom trenutku Al-Hilal već ima kvalitetan vezni red, posle dovođenja Sergeja Milinkovića-Savića i Rubena Nevesa, ali bi dolazak Verrattija upotpunio moćan tercet na sredini terena. Podsjećamo i to da su čelnici kluba angažovali i Brazilca Malcoma i centralnog defanzivca Khalidiu Koulibalyja…

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()