Sve ili ništa! Danas se igra izuzetno važan beogradski derbi

Partizan na gostovanje najvećem rivalu dolazi s bodom više u odnosu na njega, pa bi sve osim poraza bilo prihvatljiv ishod za pulene Igora Duljaja.

09.03.2024. 10:35
  • Podijeli:
večiti derbi, fk crvena zvezda, fk partizan, 20 dec 2023 - foto Tanjug Marko Đoković (4)-6583321ee7194.webp Foto: Tanjug/Marko Đoković

Srpski fudbal će ponovo dočekati novo izdanje "vječitog derbija".

Biće to 172. po redu derbi između Crvene zvezde i Partizana koji je na programu danas od 17 časova.

Partizan na gostovanje najvećem rivalu dolazi s bodom više u odnosu na njega, pa bi sve osim poraza bilo prihvatljiv ishod za pulene Igora Duljaja.

Zvezda je povratkom Vladana Milojevića na klupi vezala četiri pobjede, uključujući i teška gostovanja u Novom Pazaru i Bačkoj Topoli, međutim nema dilema da je derbi najveći izazov do kraja sezone.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()