Stari znanci odlaze sa "Marakane"

Bahar otpisao još dvojicu igrača

30.06.2023. 11:35
  • Podijeli:
Barak Bahar-6493fc9ff4207.webp Foto: FK Crvena zvezda

Novi trener Crvene zvezde je, između ostalog, doveden da napravi čistku u timu i da se, bez spoljnih uticaja, riješi igrača koji nisu po mjeri tima kakav je zamislio za Ligu šampiona. Poslije najiskusnijih Milana Borjana i Aleksandra Kataija, koje je prve obavijestio da na njih ne računa, Barak Bahar je na pripremama otpisao još dvojicu: Marka Gobeljića i Slavoljuba Srbnića, saznaje Mozzartsport.

Pomenuti dvojac neće biti sa timom u drugom delu priprema, koji će crveno-bijeli tim obaviti u Rusiji.

Odbrambeni igrač Marko Gobeljić, poslije šest godina, odlazi sa "Marakane". On nije bio ni u protokolu na pripremnim utakmicama koje je ekipa obavljala na Zlatiboru.

Sa druge strane Slavoljub Srnić, koji je u dva mandata nosio crveno-bijeli dres, od 2010. do 2012. i od 2020. godine do sada, slobodan je da pronađe novi tim. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()