Stara dama na srpski pogon počela ispočetka

Na stadionu "Areki" u Salernu savladana je Salernitana rezultatom 3:0 (2:0) u posljednjoj utakmici 21. kola italijanske Serije A

07.02.2023. 22:59
  • Podijeli:
juventus_B92 1-63e2c91c9bcfc.webp Foto: Profimedia

Juventus, gigant italijanskog fudbala, nalazi se u velikoj krizi i trenutno samo pobedama može da potraži izlaz iz nje, a upravo je jednu upisao ove večeri.

Na stadionu "Areki" u Salernu savladana je Salernitana rezultatom 3:0 (2:0) u posljednjoj utakmici 21. kola italijanske Serije A.

Uslijed oduzimanja bodova, vrlo izvjesnog ostanka bez Evrope, finansijske krize i planirane rasprodaje tima, Juventusu će ovi bodovi biti zlata vrijedni, a donijeli su ih srpski reprezentativci.

Dušan Vlahović i Filip Kostić bili su glavni protagonisti trijumfa jer su u prvom poluvremenu bili strelci, a Vlahović je saigraču iz nacionalnog tima upisao i asistenciju.

Najprije je srpski napadač u 26. minutu iskoristio jedanaesterac koji je prethodno skrivljen prekršajem nad Miretijem.

Vlahović je pogodio uz samu stativu, dok Masimilijano Alegri nije mogao da gleda njegov šut sa 11 metara.

Juventus je na ovom susretu pokazao želju, "grizao" je da dođe do pobjede, a u finišu prvog poluvremena se to isplatilo dupliranom prednošću.

Vlahović je želio da šutira, ali je loptu desnom nogom zahvatio tako da je samo asistirao Kostiću koji je stigao do nje pre Giljerma Očoe i smestio je u mrežu.

Nije se Vlahović zaustavio na tome, već je u drugom minutu nastavka pogodio još jednom.

Ovog puta asistent je bio Nikolo Fađolo, a srpski napadač je efektno pogodio za 3:0.

Ispostavilo se da je to bio konačan rezultat, pošto je Juve nakon toga priveo meč kraju bez puno problema.

Torinezi sada imaju 26 bodova na 10. mestu, dok je Salernitana sa pet manje na 16. poziciji.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()