Šta će reći navijači Barselone? Mesi iznenadio izjavom

Mesi se inače nalazi u Majamiju, ovog puta sa reprezentacijom, na pripremama za predstojeći Kopa Amerika koji se održava u SAD od 21. juna.

07.06.2024. 19:39
  • Podijeli:
lionel leo mesi, 5 maj 2024 - profimedia (1)-66373f84dbed3.webp Foto: Profimedia

Argentinac Lionel Mesi kaže da je trenutno najbolji klub na svijetu madridski Real.

Može ova izjava da se ne svidi navijačima Barselone, i neće se sigurno dopasti fanovima Mesijevog bivšeg kluba, ali realnost je takva da "Kraljevski klub" vlada Evropom. Oko toga ne može biti dileme.

Mesi se inače nalazi u Majamiju, ovog puta sa reprezentacijom, na pripremama za predstojeći Kopa Amerika koji se održava u SAD od 21. juna.

Na pitanje koji tim je trenutno najbolji na svijetu, rekao je:

"Najbolji tim je Real. On je posljednji osvajač Lige šampiona. Ako je do rezultata, to je Real, a ako je do igre, to je Pepov Mančester Siti", kaže Mesi za argentinski portal "Infobae".

O ponovnom igranju uz Nejmara kaže da to baš i nije realno.

"Ne, ne znam. Istina je da je tako nešto sad jako teško. On je u Saudijskoj Arabiji, ima ugovor još godinu dana, mislim. Iza njega je težak period jer je bio teže povrijeđen i zato ga neće biti na Kopa Amerika. Nije igrao ni veliki broj utakmica u Saudijskoj Arabiji. Za poslije, ne znam, istina je samo da život režira svakojake obrte i da je sve moguće", kaže Leo.

U otvorenom razgovoru za pomenuti argentinski medij Mesi je otkrio da je posjećivao psihologa u vrijeme dok je igrao za Barselonu.

"Išao sam jedno vrijeme, dok sam igrao u Barsi, davno je to bilo. Bio sam bezvoljan. Ja sam inače osoba koja sve drži u sebi. Ali istina je da kada sam posjetio psihiloga to je bilo vrlo dobro po mene, pomoglo mi je puno", prenosi "b92".

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()