Srbija bez Luke Jovića na Litvaniju i Crnu Goru

Usljed povišene tjelesne temperature i nakon detaljnog medicinskog pregleda napadaču srpskog tima konstatovana je virusna upala respiratornih organa

22.03.2023. 07:47
  • Podijeli:
Luka Jović-63ee9c6306668.webp Foto: Profimedia

Srpski fudbalski reprezentativac Luka Jović neće biti na raspolaganju selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju za mečeve protiv Litvanije i Crne Gore.

Razlog je respiratorna infekcija, zbog čega napadača Fiorentine nećemo gledati na početku kvalifikacija za EURO 2024. godine.

Usljed povišene tjelesne temperature i nakon detaljnog medicinskog pregleda napadaču srpskog tima konstatovana je virusna upala respiratornih organa zbog koje će uz odgovarajuću terapiju morati da miruje narednih pet do sedam dana, piše B92.

Srbija u petak protiv Litvanije na stadionu "Rajko Mitić" počinje takmičenje u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, dok je tri dana kasnije očekuje meč u Podgorici protiv Crne Gore.

Jović je ove sezone odigrao 24 utakmice u Seriji A i postigao četiri gola. Više je raspoložen bio u Ligi konferencija gde je na osam mečeva čak šest puta tresao mrežu protivnika.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()