Sprema se posao vijeka: Nula evra za Kilijana Mbapea!

Real naplaćuje strpljenje

25.05.2023. 13:24
  • Podijeli:
Kilijan Mbape-641998483d41d.webp Foto: Profimedia

Jednom su pokušali i nisu uspjeli, ovoga puta bi Real mogao da napravio "posao vijeka" i dovede Kilijana Mbapea za džabe!

Upravo o tome piše španski "AS" koji je iskoristio saznanja "Lekipa" da Francuz neće aktivirati opcionu godinu ugovra sa Pari Sen Žermenom i da će se isti završiti u ljeto 2024. godine.

To znači da Real treba da sačeka još godinu dana kako bi doveo jednog od najboljoih igrača svijeta. I to u najboljim godinama, jer Embape trenutno ima 24.

Francuski reprezentativac je već bio viđen u Madridu 2022. godine, kada je neočekivano odlučio da produži ugovor sa Svecima na tri godine (2+1). Uz ogroman novac koji je dobio, odnonso 72 miliona evra po sezoni.

Mbape je ove sezone postigao 40 golova na 41. meču za Pari Sen Žermen u svim takmičenjima. Uz to je dodao i devet asistencija.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()