Sporazumni raskid: Bašić više nije trener Željezničara

Bašić je Želju vodio na 26 utakmica, zabilježio je deset pobjeda, 12 poraza i četiri remija

01.11.2023. 12:08
  • Podijeli:
nermin basic anadolijać-64b0dbe502702.webp Foto: Anadolija

Nermin Bašić od danas više neće obavljati dužnost šefa stručnog štaba sarajevskog Željezničara.

Tim sa “Grbavice“ i stručnjak iz Travnika dogovorili su sporazumni raskid ugovora nakon što su plavi upali u rezultatsku krizu ove sezone. Imaju već sedam poraza, svih šest na gostovanju i zauzimaju tek osmo mjesto na tabeli sa 15 osvojeni bodova, prenose "Nezavisne".

Bašić je Želju vodio na 26 utakmica, zabilježio je deset pobjeda, 12 poraza i četiri remija. Ekipu će do imenovanja novog trenera voditi Samir Bekrić. Juče se pojavila informacija da bi na klupu mogao sjesti bivši trener Borca i Leotara Marko Maksimović.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()