Simone Inzaghi dogovorio produženje ugovora sa Interom

Inter je pod Inzaghijem u dve sezone osvojio četiri trofeja i igrao finale Lige prvaka

07.08.2023. 22:11
  • Podijeli:
simone inzagi profimedia-0773078761-64525ab1414ef.webp Foto: profimedia

Nakon veoma turbulentne sezone u kojoj se mnogo spekulisalo o njegovoj smjeni Simone Inzaghi dogovorio je produženje ugovora sa Interom.

Inter je pod Inzaghijem u dve sezone osvojio četiri trofeja i igrao finale Lige prvaka. Međutim, ono što mu zamjeraju pobornici smjene je to što nije uspio da osvoji makar jedan Scudetto, iako se smatra da je Inter u obje sezone imao najbolji tim u Italiji.

U samom klubu posebno ga branio Beppe Marotta, ali su često izlazili u javnosti spekulacije da ako ne izbori plasman u elitno takmičenje kroz ligu, da će sigurno biti smijenjen. Ipak, odličan finiš i drugo mjesto u prvenstvu jesu spasili Inzaghija, a posebno mu je rejting podigao plasman u finale Lige šampiona.

To je bilo dovoljno da dobije novi ugovor, a tu vihest potvrdio je i njegov agent Tulio Tinti. On je potvrdio da će novi ugovor važiti do 2025.

“Dogovor je već postignut na presezonskoj turneji po Aziji. Potrebno je samo da se ozvaniči. To će biti produženje za godinu dana”, rekao je Tinti.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()