Silvi se ostaje u Londonu

Britanski mediji navode da je Brazilac dokazao da i dalje može da igra na vrhunskom nivou, a Tijago Silva je izuzetno popularan među navijačima londonskog kluba

28.11.2023. 15:23
  • Podijeli:
Tijago Silva_Profimedia-1669376601800.webp Foto: Profimedia

Fudbaler Čelsija Brazilac Tijago Silva želi da produži ugovor sa londonskim klubom, prenose danas britanski mediji. Tijago Silva (39) ima ugovor sa Čelsijem do juna naredne godine, a brazilski fudbaler planira da i u sezoni 2024/2025. igra za "plavce".

Britanski mediji navode da je Brazilac dokazao da i dalje može da igra na vrhunskom nivou, a Tijago Silva je izuzetno popularan među navijačima londonskog kluba. Silva je u Čelsi stigao 2020. godine, a sa "plavcima" je 2021. osvojio Ligu šampiona, evropski Superkup i Svjetsko klupsko prvenstvo.

On je prije Čelsija igrao za Pari Sen Žermen, Milan, Fluminense, Dinamo iz Moskve, B tim Porta, Huventude i Futebol. Silva je ove sezone za ekipu sa Stamford bridža odigrao 13 utakmica i postigao je jedan gol. Za reprezentaciju Brazila nastupio je na 113 mečeva i sedam puta se upisao u listu strijelaca.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()