Selektor Argentine srećan zbog Mesija: „Zaslužuje da se zabavlja tamo“

Slavni Argentinac prešao u Inter Majami

14.06.2023. 21:47
  • Podijeli:
Lionel Messi_Aurelien Morissard AP Tanjug-647991032a99d.webp Foto: Aurelien Morissard / AP / Tanjug

Selektor fudbalske reprezentacije Argentine Lionel Skaloni izjavio je da je srećan zbog transfera Lionela Mesija u Inter iz Majamija.

Mesi je nedavno objavio da neće da produži ugovor sa Pari Sen Žermenom. On će karijeru nastaviti u Interu iz Majamija.

Za razliku od Kristijana Ronalda i Karima Benzeme, nije se odlučio za put ka istoku i Saudijskoj Arabiji, koja je u prethodnih nekoliko mjeseci zbog velikih ugovora, primamljiva destinacija za slavne fudbalere.

„Veoma sam srećan što je Mesi odlučio da ode i igra za klub u gradu koji će tretirati veoma dobro. Nije bitna liga ili država, važno je da se osjeća dobro u gradu i u klubu. Siguran sam da će tamo imati uslove da se zabavlja. On to zaslužuje“, istakao je Skaloni.

Skaloni je vodio tim u kom je bio i Mesi do titule prvaka svijeta u decembru na Mundijalu u Kataru.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()