Savo Milošević “otima” reprezentativca Srbije: Kapiten Partizana oblači dres Zmajeva?

Zvanično predstavljanje Miloševića na klupi Zmajeva trebalo bi uslijediti sutra, a sada je u fokus javnosti došao i talentovani kapiten FK Partizan

28.09.2023. 19:10
  • Podijeli:
Savo Milošević-646cb07802437.webp Foto: Profimedia

Pitanje je trenutka kada će Savo Milošević biti promovisan u selektora fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, nakon što su rođeni Bijeljinac i Fudbalski savez Bosne i Hercegovine dogovorili saradnju.

Zvanično predstavljanje Miloševića na klupi Zmajeva trebalo bi uslijediti sutra, a sada je u fokus javnosti došao i talentovani kapiten FK Partizan.

Svetozar Marković, 23-godišnji kapiten Partizana, mogao bi da zaigra za reprezentaciju Bosne i Hercegovine nakon zvaničnog dolaska Sava Miloševića na mjesto selektora Zmajeva, piše portal Sportske.ba.

Prema pisanju ovog portala odbranu reprezentacije BiH mogao bi pojačati i stoper Partizana koji je inače rođen u Uglejviku.

Osim njega kao potencijalni kandidat za budućeg stopera kotira i Mateo Maglica koji nastupa za njemački Darmstadt koji je u proteklom kolu bio strijelac protiv Borussie Monechengladbach, inače porijeklom iz Odžaka. U Darmstadtu bi Savo mogao posjetiti i Emira Karića koji bi u budućnosti mogao zaoštriti konkuenciju na lijevom boku.

Na širem spisku je i odbrambeni igrač Rijeke, Niko Galešić koji ima 21. godinu a ove sezone je „zacementirao“ mjesto u početnom sastavu tima sa Rujevice. I Galešić je porijeklom iz Bosne i Hercegovine.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()