Samo na bh. terenima: Fizioterapeut s cigarom i poruka "ti u hitnu, ja u MUP"

Ne ponovilo se i ne desilo više ikome

03.11.2022. 13:38
  • Podijeli:
rainici - facebook  12-1667479086264.webp Foto: Facebook/NK Rainci

Da je BiH po mnogo čemu posebna zemlja, to svi znamo. Međutim, svako malo se desi nešto novo što dodatno podrži tu teoriju, ali ovaj rubrika je sport, odnosno fudbal.

Naime, u srijedu su igrani mečevi šesnaestine finala Kupa Nogometnog saveza Tuzlanskog kantona. Mnogi će reći ništa neobično.

Bilo je zanimljivo, na momente i burno, a čak četiri duela završena su nakon penal-drame.

Jedan od takvih bio je sudar Sapne iz istoimene općine i NK Rainci iz Kalesije. Devedeset minuta igre nije donijelo pobjednika (2:2), a na kraju su poslije izvođenja penala razlog za slavlje imali gosti.

Ipak, sudeći prema objavi na Facebooku, gosti su trijumf skupo platili.

Iz NK Rainci posebno se žale na doček Jusufa Alića, bivšeg igrača Sapne.

"Od prve minute psovke i pogibljeni startovi kao da smo se vratili u prošli vijek. Alić je u par navrata spašavao živu glavu nakon kriminalnih startova igrača s brojem pet, u selu poznatijem kao Pedija. Sa porukom u datim momentima "ti u hitnu, ja u MUP" - objavili su na Facebooku NK Rainci, te dodali na kraju:

"Ne ponovilo se i ne desilo više ikome".

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()