Sada je sve na FSS: Piksi po prvi put podnosi izvješta otkad je na klupi Orlova

Da li će “fudbalska vlada” razmatrati odmah potom i potencijalni raskid saradnje sa selektorom, teško je sa izvjesnošću prognozirati

05.07.2024. 21:09
  • Podijeli:
euro 2024, dragan stojković piksi - 25 jun 2024 foto Reuters (1)-667b1c13b03e7.webp Foto: Reuters

Dragan Stojković Piksi i FSS oči u oči. Nazire se rješenje zamršene situacije unutar Fudbalskog saveza Srbije i statusa selektora Piksija.

Kako saznaje Sport klub, do kraja iduće nedjelje biće održana sjednica Izvršnog odbora FSS, na kojoj bi trebalo da se nađe kao tema i Piksijeva selektorska sudbina.

Stojković bi tada trebalo da podnese izvještaj članovima fudbalske vlade, prvi put od imenovanja za šefa struke Orlova, marta 2021. godine.

Da li će se Dragan Stojković i pojaviti u Staroj Pazovi, zavisiće lično od njegove odluke. Očekuje se, ipak, pozitivan Piksijev odgovor i dolazak u Kuću fudbala.

Planirano za danas, zasjedanje Odbora za hitna pitanja odloženo je za ponedjeljak, osmi julski dan.

Tada bi četvoročlano operativno tijelo, u sastavu Dragan Džajić, Janoš Žemberi, Branko Zečević i Sandra Sremčević, trebalo da osvoji set odluka vezanih za takmičenje u narednoj sezoni.

Da li će “fudbalska vlada” razmatrati odmah potom i potencijalni raskid saradnje sa selektorom, teško je sa izvjesnošću prognozirati.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()