Rožman nakon ubjedljive pobjede: Odličan rad iz proteklog perioda prenesen je na teren

Večerašnjom pobjedom nogometaši Sarajeva su skočili na drugu poziciju na tabeli s tri boda manje od vodećeg Borca i jednim bodom više od Zrinjskog

24.11.2023. 21:04
  • Podijeli:
simon rozman facebook-653030c6a1419.webp Foto: Facebook / FK Sarajevo

Trener Sarajeva Simon Rožman bio je zadovoljan nakon što je njegova ekipa ubjedljivim rezultatom 6:2 savladala Tuzla City u duelu 15. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

"Rekao sam i prije susreta da je lično za mene ovo značajna utakmica. Dobro smo radili prethodnih 14 dana, bilo je bitno da odličan rad s treninga prenesemo na teren i izgledalo je sjajno. Nije u svim segmentima, ali bilo je puno dobrih stvari. Na kraju jedan veliki rezultat i dobar push za kraj prvog dijela prvenstva", rekao je Rožman za Arenu.

"Slažemo kockicu po kockicu. Uradili smo dosta, ali treba još dosta toga. Svaka sljedeća utakmica je bitna. Navijači su danas opet došli i pomogli su nam čak i po ovakvom lošem vremenu. Upravo je naš alat za našu sljedeću domaću utakmicu bila dobra partija kako bi više navijača došlo. Što se Veleža tiče, znamo gdje idemo i pokušat ćemo izvući dobar rezultat", poručio je Rožman.

Večerašnjom pobjedom nogometaši Sarajeva su skočili na drugu poziciju na tabeli s tri boda manje od vodećeg Borca i jednim bodom više od Zrinjskog. Ipak, Bordo tim ima i utakmicu više u odnosu na Borac i Zrinjski.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()