Roy Keane ljut na fudbalera Liverpoola: Igra za klub koji je osvojio jedan trofej u 30-tak godina

Legendarni Irac bez dlake na jeziku

18.12.2023. 13:30
  • Podijeli:
van_dijk - reuters-1667216406195.webp Foto: Reuters

Roy Keane, živa legenda Manchester Uniteda i reprezentacije Irske, a danas analitičar za britanski Sky Sport odgovorio je zvijezdi Liverpoola Virgilu Van Dijku nakon komentara koje je Nizozemac izrekao nakon utakmice između Liverpoola i Uniteda.

Van Dijk je “vruće glave” nakon kraja utakmice rekao kako United nije mnogo pokazao.

“Večeras je samo jedna ekipa željela pobjedu”, rekao je kapiten Liverpoola, a nešto kasnije je dodao:

“Oni su večeras presretni sa osvojenim bodom, a mi smo jako nezadovoljni”.

Nije se to nimalo svidjelo Keanu, koji je nakon utakmice sjedio u studiju Sky-ja na Anfieldu.

“Vrlo je arogantan što tako govori o Unitedu. Treba mu podsjećanje da igra za klub koji je osvojio jednu titulu u više od 30 godina. Kaže da je samo jedan tim želio pobjedu? Da je United prezadovoljan bodom? Man United je u teškoj situaciji, kao što je to nekada bio Liverpool. Možda mu se ta arogancija danas vratila.”, rekao je Keane.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()