Ronaldov komentar na objavu Real Madrida porušio sve rekorde Instagrama

Zaludio fanove

05.06.2024. 18:55
  • Podijeli:
kilijan mbape, kristijano ronaldo - 19 jan 2023 - profimedia-65ef25a004b59.webp Foto: Profimedia

Cristiano Ronaldo poznat je kao jedna od najpopularnijih osoba na Instagramu, a danas je porušio sve rekorde ove društvene mreže, ali i svih ostalih.

Portugalski as odlučio je ostaviti komentar na objavu Real Madrida o dolasku Kyliana Mbappea u klub, a to je očito oduševilo fanove.

"Sada je moj red da gledam tebe. Uzbuđen sam da vidim kako ćeš zasijati na Bernabeuu", napisao je Ronaldo, a njegov komentar je za dva dana skupio potpuno nestvarnih 3,7 miliona oznaka "sviđa mi se".

Ranije je najlajkovaniji komentar na Instagramu bio onaj korisnika pod nazivom "fiven9nekid" na objavi Reeda Harringtona, koji sada ima nekoliko hiljada lajkova manje od Ronaldovog komentara.

Podsjećamo, Mbappe je u ponedjeljak potpisao petogodišnji ugovor s Real Madridom, u koji je stigao kao slobodan nogometaš nakon isteka ugovora s Paris Saint Germainom.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()