Ronaldo u potpuno drugačijem izdanju pred kamerom: “Nemojte mi prilaziti blizu”

Ronaldo je postao prvi muški igrač koji je upisao 200 međunarodnih nastupa i proslavio je taj uspjeh

26.06.2023. 08:13
  • Podijeli:
cristiano ronaldo reuters-646db28456cf9.webp Foto: Reuters

Cristiano Ronaldo koji je postigao pobjednički pogodak u 1-0 pobjedi Portugala protiv Islanda u 4. kolu kvalifikacija za EURO, a nakon meča dogodio se zanimljiv trenutak sa kamermanom.

Dok je bio spreman suočiti se s pitanjima nakon utakmice, Ronaldo je u šali rekao kamermanu: “Nemojte mi prilaziti suviše blizu. Previše bora imam na licu”, rekao je kapiten Portugala.

Ronaldo je postao prvi muški igrač koji je upisao 200 međunarodnih nastupa i proslavio je taj uspjeh postigavši gol u 89. minuti.

38-godišnji Ronaldo počašćen je Guinnessovom knjigom rekorda prije početka utakmice jer je postigao 200 utakmica za Portugal gotovo 20 godina nakon što je debitirao.

Ronaldo je također obogatio svoj rekord u međunarodnim golovima, zabivši svoj 123. gol za Portugal — što je učinilo ovo još jednom nezaboravnom večeri za bivšu zvijezdu Real Madrida i Manchester Uniteda.

“Tako sretan. To je trenutak za koji nikad ne očekujete da ćete to učiniti, 200 utakmica. Za mene je to nevjerojatno postignuće”, rekao je Ronaldo za UEFA-inu stranicu i dodao:

“Naravno, postići pobjednički gol, još je posebnije.”

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()