Ronaldo tražio nepostojeći prekršaj, na društvenim mrežama mu se smiju

Cristiano Ronaldo je poznat kao osoba koja ima toliko snažan takmičarski duh da u svakoj situaciji želi izaći kao pobjednik, no to ga nekada ostavlja na meti navijača koji i nisu baš njegovi fanovi

27.05.2024. 22:54
  • Podijeli:
Kristijano Ronaldo-6615013471be5.webp Foto: AP Photo/Tanjug

Cristiano Ronaldo je poznat kao osoba koja ima toliko snažan takmičarski duh da u svakoj situaciji želi izaći kao pobjednik, no to ga nekada ostavlja na meti navijača koji i nisu baš njegovi fanovi.

Upravo se to desilo u utakmici protiv Al Hilala, koji je već ranije obezbijedio prvo mjesto u Saudi Pro Ligi.

Naime, Ronaldo je prilikom jedne akcije tražio jedanaesterac kada je marokanski golman Bono pokupio loptu na ivici svog šesnaesterca, a Ronaldo zbog toga tražio crveni karton. Portugalac je nervozno mahao prema sudiji, ali snimak kamere koja je bila u liniji pokazuje da Bono nije bio van svog kaznenog prostora kada je rukama pokupio loptu.

Naravno, pošto se radi o Ronaldu desetine hiljada ljudi ostavilo je “like” na snimku koji prikazuje upravo tu situaciju uz naslov “Ronaldo, ovo postaje neugodno”.

Al Nassr i Al Hilal su taj meč okončali rezultatom 1:1, a Nassr je večeras još jednom remizirao, i to sa Al Riyadhom rezultatom 1:1. Portugalac nije bio strijelac.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()