Ronaldo se iz teretane pohvalio impresivnom formom nasljednika

Iako je napunio 39 godina, Ronaldo i dalje izgleda impresivno, što i ne čudi budući da svaki dan ozbiljno trenira

22.02.2024. 20:29
  • Podijeli:
Ronaldo_sin_teretana_foto_X-65d76612a3aa0.webp Foto: X

Portugalski fudbaler Kristiano Ronaldo poznat je kao neko ko je izuzetno obraćao pažnju na zdrav život i trening tokom svoje čitave blistave karijere.

Iako je napunio 39 godina, Ronaldo i dalje izgleda impresivno, što i ne čudi budući da svaki dan ozbiljno trenira.

Čini se kako je i njegov potomak Kristiano Ronaldo Junior krenuo istim stopama ako je suditi prema fotografijama koje je Portugalac danas podijelio sa svojim fanovima.

Naime, Junior na njima izgleda u odličnoj formi te je jasno kako ni on ne propušta treninge, baš kao i njegov otac.

"Danas sa svojim partnerom", napisao je Ronaldo u opisu fotografije koja je naišla na ogromnu podršku fanova.

Podsjetimo, Ronaldo je juče igrao utakmicu azijske Lige prvaka za svoj Al-Nasr, a bio je strijelac jednog od dva gola kojeg su postigli ekipi Al-Feiha.

Već za tri dana Al-Nasr će igrati novu utakmicu, ovaj put u okviru saudijske Premier lige protiv Al-Šababa pa za Ronalda nema puno vremena za odmor.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()