Ronaldo reagovao na neprikladan način na izjavu Fabia Paima o njegovim Zlatnim loptama

Nepotreban komentar Portugalca

20.11.2023. 20:55
  • Podijeli:
Kristijano Ronaldo-652e2383406e7.webp Foto: AP Photo/Armin Durgut/Tanjug

Kapiten fudbalske reprezentacije Portugala Cristiano Ronaldo je reagovao na društvenim mrežama na izjavu Fabia Paima koji je istakao da bi mu legendarni nogometaš trebao dati jednu od Zlatnih lopti.

Ronaldo je u karijeri osvojio pet Zlatnih lopti, a Paim je istakao da je mogao biti bolji od njega samo da je više koristio mozak.

"Cristiano Ronaldo bi mi trebao ponuditi jednu od svojih Zlatnih lopti. Otišao sam u Sporting kada sam imao sedam godina i počeo sam tu prve nogometne korake. To su bile godine slave u kojima sam osvojio sve što sam mogao. Nisam dostigao vrhunac, ali sam obilježio jednu generaciju", rekao je Paim u podcastu te dodao:

"Da sam se trudio upola kao on, ne bi se Messi borio sa njim za Zlatnu loptu nego sa mnom. Možda Ronaldo ne bi osvojio Zlatnih lopti koliko ih ima. Možda bi jedna od njih bila moja".

Na sve je reagovao kapiten portugalske reprezentacije i nogometaš Al Nassra iz Saudijske Arabije koji nije dopustio da ovaj komentar prođe nezapaženo.

"WTF, ko je ovaj momak", pitao se Ronaldo.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()