Ronaldo prije utakmice pokazao kakav je čovjek: Šmekerski potez oduševio sve

Kapiten Portugala

11.06.2024. 21:31
  • Podijeli:
ronaldo bleacher report-6668a1b1ad0f9.webp Foto: Bleacher Report

Fudbalska reprezentacija Portugala u generalnoj probi pred Evropsko prvenstvo igra protiv selekcije Irske, a u centru pažnje našao se Cristiano Ronaldo.

Kapiten Portugalaca je od prve minute u timu nakon što je preskočio duel protiv Hrvatske (1:2), a prije početka utakmice pokazao je da je, osim veliki fudbaler, i veliki čovjek.

Na teren stadiona u Aveiru izašao je s djevojčicom koja ima poteškoće u razvoju i nalazi se u kolicima. Dok je intonirala himna Portugala, kamere su snimile Ronalda kako drži djevojčicu za ruku, a u jednom trenutku je i poljubio u čelo.

Inače, Portugal od 18. minute vodi pogotkom Joaoa Felix.

Podsjetimo, Portugalci će na Evropskom prvenstvu igrati u grupi F gdje su im rivali Turska, Češka i Gruzija.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()