Ronaldo: Poštujem samo tri igrača iz Manchester Uniteda

Izlaze novi detalji šokantnog intervjua sjajnog Portugalca

17.11.2022. 07:41
  • Podijeli:
Kristijano Ronaldo-1666899372026.webp Foto: AP Photo/Jon Super/Tanjug

Novi detalji vjerovatno najeksplozivnijeg intervjua kojeg je ikada u karijeri dao Cristiano Ronaldo izašli su u javnost sinoć.

Naime autor Piers Morgan je objavio prvi dio od dva dijela razgovora u kojem je Ronaldo pukao te se u intervjuu koji je već pet dana top tema, otkako su krenule objave iz njega, žestoko obrušio na klub koji ga je proslavio te njegove ključne figure i legende. Ronaldo je otkrio da dobro mišljenje ima samo o trojici saigrača, dok o ostalima, posebno mlađim, nema ništa lijepo za reći.

"Od igrača Uniteda pozivitno mogu istaknuti tek njih troje. Diogo Dalot je vrlo profesionala iako je mlad i ne sumnjam da će dugo trajati. Pametan je, inteligentan, i jako profesionalan. Po dobrom mogu još spomenuti Lisandra Martineza i Casemira."

Kritizirao je mlade saigrače: "Ne poštuju iskusnije  i starije igrače, žive u drugačijoj eri. Moram reći da moj sin koji ima 12 godina nema takav mentalitet. Mladi igrači danas do nekih stvari dolaze puno lakše, uopće se na muče, baš ih briga. Prave se da slušaju, ali na jedno uho im uđe, a na drugo izađe.

To me ne iznenađuje, ali za njih je prava šteta što kad imaju najbolji primjer ispred sebe, makar ne pokušaju slijediti ga." Pojasnio je na koga misli: "Ja sam taj primjer. Svakog jutra ja prvi dolazim i zadnji odlazim."

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()