Ronaldo poslao snažnu poruku Mbappeu nakon potpisa za Real Madrid

Nova era za Francuza

04.06.2024. 12:17
  • Podijeli:
kilijan mbape, kristijano ronaldo - 19 jan 2023 - profimedia-65ef25a004b59.webp Foto: Profimedia

Kylian Mbappe i službeno je postao igrač Real Madrida, službeno je potvrdio španski i evropski prvak, koji je s francuskim napadačem potpisao ugovor na pet godina.

Mbappe je dosad igrao za francuski PSG, a ugovor mu je isticao 30. juna. Osvojio je sedam naslova prvaka Francuske, četiri francuska Kupa, tri Superkupa i dva Liga kupa.

Francuz je dobio 100 miliona eura za potpis ugovora i 15 miliona eura godišnje neto, ali i vrijedne sponzorske ugovore. Napokon će ispuniti svoj dječački san i zaigrati za Kraljevski klub, koji je zavolio zbog Ronalda.

Slavni Portugalac oglasio se na Instagramu i poslao poruku Mbappeu.

”Moj je red da te pratim. Uzbuđen sam gledati te kako dižeš Bernabeu na noge”, napisao je Ronaldo u komentaru Mbappeove objave.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()