Ronaldo nakon bolnog kraja sezone baterije za Euro puni na egzotičnoj destinaciji

Odmara s porodicom

03.06.2024. 15:22
  • Podijeli:
ronaldo x com-665dc0480297f.webp Foto: X-com

Cristiano Ronaldo imao je bolan kraj sezone u saudijskom Al-Nassru, s kojim nije uspio da dođe niti do jednog trofeja.

Posljednju šansu su Ronaldo i Al-Nassr imali prije dva dana u finalu saudijskog Kupa Kralja, ali tamo su poraženi od Al-Hilala.

Al-Hilal je slavio nakon boljeg izvođenja penala, a Ronalda su emocije savladale kao nikada u karijer i i grcao je u suzama dok su ga članovi tima pokušavali razveseliti, a snimci su vrlo brzo postali viralni.

Dva dana kasnije, Ronaldo je objavio fotografiju s obale Crvenog mora, a u opis je napisao "Ponovno punjenje".

Tako Ronaldo pokušava da iskoristi kratku pauzu koja ga dijeli do odlaska na okupljanje reprezentacije Portugala, s kojom će igrati na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj.
Pored fotografije na kojoj pozira sam i pokazuje zavidnu figuru u 40. godini života, objavio je i jednu na kojoj se nalaze svi članovi njegove uže porodice.

Euro počinje 14. juna, a Portugal će igrati u grupi sa Češkom, Turskom i Gruzijom.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()