Ronaldo dobio novi skupocjeni sat sa svojim likom i 26 bijelih dijamanata

Cijena ovog unikatnog komada je 105.000 eura

12.05.2023. 21:20
  • Podijeli:
Ronaldo_sat_foto_TW-645e57f074dec.webp Foto: Twitter/jacobandco

Cristiano Ronaldo voli luksuz. Portugalac to nikada nije krio, a dolaskom u Saudijsku Arabiju dobio je mnoge privilegije, a sada će nositi i novi sat.

Iz čuvene američke kompanija za luksuzni nakit i satove "Jacob and Co" otkrili su da su kreirali novi sat za Ronalda pod nazivom "Heart of CR7" s njegovim likom, zelenim brojčanikom i 26 bijelih dijamanata.

Cijena ovog unikatnog komada je 105.000 eura.

Jacob & Co., a čiji brend Ronaldo reklamira skoro 20 godina, ranije je za njega kreirao sat Caviar Tourbillon.

Izrađen je posebno za Ronalda od bijelog zlata, niza dragog i poludragog kamenja i s narukvicom od aligatorove kože, a kataloška cijena sata je 770.000 dolara (nešto više od 700 hiljada eura).

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()