Ronaldinho ulazi u turski reality show

Po mnogima najatraktivniji fudbaler koji je ikada kročio na teren

21.02.2024. 15:07
  • Podijeli:
ronaldinho-reuters.jpg

Legendarni Brazilac Ronaldinho (43) po mnogima je možda i najatraktivniji nogometaš koji je ikad kročio na teren, a svoj vrhunac doživio je u Barceloni s kojom je osvojio sva najveća timska i individualna priznanje te je nekoliko sezona u nizu igrao na najvišem nivou uz mnoge poteze koji se ne zaboravljaju.

Osim po onome što je pokazao na terenu, već je tokom karijere bilo poznato da voli uživati u lagodnom životu i noćnim provodima, a nakon karijere je to dignuo na potpuno novi nivo. Imao je probleme s alkoholom, ali i kriminalom pa je tako u Paragvaju završio u zatvoru. Kako bi finansirao svoj životni stil, sudjelovao je u svakakvim projektima, a sada će postati privremeni dio turske verzije popularnog reality showa "Survivor".

Voditelj emisije je okupio sudionike showa i najavio im da će im se uskoro pridružiti nogometna zvijezda te ih pitao da pogode o kome se radi. Oni su dakako nabrajali turske nogometaše poput Emrea Belezoglua, a onda ih je voditelj Acun Ilicali sve šokirao kada je otkrio da se radi o legendarnom Brazilcu. Ronaldinho bi s natjecateljima trebao igrati nogo-tenis, ali ostaje za vidjeti hoće li on taj dogovor stvarno i ispuniti.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()