Rijetko viđena situacija u Engleskoj: Mitrović igrao bez prezimena i broja na dresu

Na kraju, meč između Fulahama i Crystal Palacea završen je rezultatom 2:2, a Mitrović i drugi meč nakon suspenzije postigao gol

21.05.2023. 12:03
  • Podijeli:
Mitrovic_dres_foto_TW-6469c81a9c952.webp Foto: Twitter/@Squawka_Live

Napadač engleskog Fulaham Aleksandar Mitrović u meču 37. kola Premiershipa protiv Crystal Palacea u prvom poluvremenu je igrao u dresu na kojem ne piše ni broj ni prezime, što je situacija koja je izazvala mnogo pažnje u tamošnjoj javnosti.

Mitrović je na početku meča zadobio nešto jači udarac u nos, zbog kojeg je prokrvario i s obzirom na to da je isprljao dres, morao ga je promijeniti i obući novi. Ipak, u brzini je uzeo dres bez prezimena i broja i s njim je odigrao ostatak prvog poluvremena.

I u takvom dresu, bez broja i prezimena zabio iz penala u sudijskoj nadoknadi nadoknadi prvog poluvremena za 1:1, a nakon što je na poluvremenu dobio "pravi dres", u njemu je postigao i drugi gol za vodstvo od 2:1.

Na kraju, meč između Fulahama i Crystal Palacea završen je rezultatom 2:2, a Mitrović i drugi meč nakon suspenzije postigao gol.

Ukupno, u ovoj sezoni Premiershipa je postigao 14 pogodaka i tome dodao jednu asistenciju, a podsjećamo, suspendovan je zbog odgurivanja i unošenja u lice sudiji Chrisu Kavanaghu tokom utakmice s Manchester Unitedom u polufinalu FA Kupa te je dobio kaznu od osam mečeva.

Kazna Mitroviću bila je jedna od najrigoroznijih u posljednje vrijeme koju je izrekao Engleski savez i smatra se svojevrsnom porukom i ostalim nogometašima da se okršaji sa sudijama više neće tolerisati.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()