Rajković žestoko odgovorio kapitenu Srbije: Spremniji smo od njega, zapišite to

Neće se naljutiiti

17.06.2024. 18:32
  • Podijeli:
rajkovic AP PhotoThanassis Stavrakis-667057fa1cc3f.webp Foto: AP PhotoThanassis Stavrakis

Fudbalska reprezentacija Srbije je odigrala prvi meč na Evropskom prvenstvu i poražena je od Engleske sa 1:0, dok je poslije meča jednu izjavu koja je postala viralna imao i Dušan Tadić, koji je poručio da je najbolji igrač u timu.


Na ovo je odmah odgovorio Dragan Stojković Piksi, naš selektor, dok su se oglasili i mnogi drugi ljudi iz sveta fudbala.


Sada je na nju opasku imao i golmanPredrag Rajković, koji je kroz osmijeh odgovorio i istakao da je on spremniji od njega.

- Mogu samo da kažem da sam ja spremniji od Dušana Tadića fizički. Šalim se, super je atmosfera, vruća glava možda, ali generalno je dobra atmosfera, ne bih ja pričao o tome, spremamo se za Sloveniju i to je to. Zapišite da sam spremniji od Dušana Tadića, neće se on naljutiti - poručio je Rajković.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()