PSG je sinoć pobijedio Juve, ali nakon utakmice igrači ostali u šoku

Izgubili prvo mjesto u posljednjim sekundama

03.11.2022. 11:17
  • Podijeli:
psg - reuters-1667470603699.webp Foto: Reuters

Fudbaleri PSG-a sinoć su u posljednjem kolu grupne faze Lige prvaka savladali Juventus u gostima 2:1 golovima Mbappea i Mendesa

Ipak prvaci Francuske na kraju nisu bili prvi grupi, a razlog je Benfica, koja je slavila protiv Maccabija 6:1. Šesti gol zabili su u drugoj minuti sudijske nadoknade i tako se izjednačili s Parižanima na prvome mjestu. No, Portugalci su osvojili prvo mjesto zbog većeg broja golova u gostima budući da su obje međusobne utakmice završile 1:1, a gol razlika ekipe bila je identična - 16:7.

PSG-ov trener Cristophe Galtier je nakon utakmice izašao na teren i svojim igračima jednom po jednom govorio da, nažalost, nisu prvi, nego drugi u grupi, što će im donijeti znatno teži ždrijeb u osmini finala.

Potencijalni protivnici njegove ekipe u ždrijebu su Napoli, Porto, Bayern, Tottenham, Chelsea, Real Madrid i Manchester City.
 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()