Prosinečki bi mogao da se vrati selektorskom poslu

Prema navodima Vijetnamneta, postoji čak 25 kandidata za selektorsku poziciju tima koji je trenutno 96. na FIFA rang listi

23.10.2022. 17:26
  • Podijeli:
Robert Prosinečki_Večernji list Pixsell-1666538350039.webp Foto: Večernji list / Pixsell

Nekadašnji igrač i trener Crvene zvezde Robert Prosinečki mogao bi uskoro da se vrati na selektorsku poziciju.

Kako pišu mediji u Vijetnamu, Prosinečki i Dragan Skočić su u krugu kandidata za upražnjeno mjesto selektora tamošnje reprezentacije.

Južnokoreanac Park Hang-Seo napustio je državni tim, a Fudbalski savez Vijetnama početkom 2023. trebalo bi da imenuje njegovog nasljednika.

Prosinečki je bio selektor Bosne i Hercegovine i Azerbejdžana, te asistent u državnom timu Hrvatske.

Prema navodima Vijetnamneta, postoji čak 25 kandidata za selektorsku poziciju tima koji je trenutno 96. na FIFA rang listi.

Vijetnam nikad nije učestvovao na Mundijalu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()