"Pristup koji svi treba da prikažu u dresu sa nacionalnim grbom"

Čestitam svojim igračicama na borbenosti i zalaganju, pokazale su karakter i igrale su na veoma visokom nivou, kazala je

07.10.2022. 11:15
  • Podijeli:
Samira_Hurem_foto_NSBiH-1665134115233.webp Foto: NSBiH

Ženska fudbalska A reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je sinoć u Kardifu nakon produžetaka od Velsa sa 0:1 u susretu baraža za Svjetsko prvenstvo koje će 2023. godine biti održano u Australiji i Novom Zelandu.

O utakmici je govorila Samira Hurem, selektor bh. dama.

"Čestitam svojim igračicama na borbenosti i zalaganju. Pokazale su karakter i igrale su na veoma visokom nivou. Stvarno su dale sve od sebe i to je pristup koji treba da prikaže svako u dresu sa nacionalnim grbom. Iako smo izgubile meč, sigurna sam da će ženski fudbal u Bosni i Hercegovini sa ovim igračicama dobiti puno u budućnosti", kazala je Hurem.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()