Predsjednik Primere: Messi se treba vratiti u Barcu, manje ga prate u PSG-u

Javier Tebas smatra da odlasci Argentica i Cristiana Ronalda iz Španije nisu trebali da se dese

02.11.2022. 11:51
  • Podijeli:
messi-reuters-1667210777538.webp Foto: Reuters

Predsjednik Primere Javier Tebas rekao je otvoreno da je špansko prvenstvo dosta siromašnije odlascima Cristiana Ronalda i Lea Messija.

Ističe da se to posebno odnosi na slučaju Messi, koji je podsjećamo, prošlog ljeta Barcelonu zamijenio PSG-om.

"Mislim da Messi nedostaje La Ligi, ali i cijelom nogometu jer francuska liga je takva kakva jest. Mislim da ga se u Paris Saint-Germainu prati manje nego što ga se pratilo kad je igrao za Barcelonu. Dakle, on nedostaje nogometu. Nadam se da će biti sjajan na Svjetskom prvenstvu jer će ga tako ljudi opet moći vidjeti. Ne vidim baš da svi navijači gledaju kad PSG igra utakmicu protiv Nantesa", rekao je Tebas pa dodao:

"Nedostaje mi. Ne znam hoće li se vratiti, to ovisi o njemu. Ja se nadam da hoće i to u klub u kojem je stasao. Mislim da je bila pogreška razvrgnuti taj brak, čak i s njegove strane. Što se La Lige tiče, i bez njega i Ronalda mi smo na visokom nivou. Messi bi se trebao vratiti prije Ronalda."

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()