Pranjić uoči utakmice sezone: Ponesite tablete za smirenje

Tuzlanska Sloboda igra utakmicu sezone protiv Želje na Tušnju

26.05.2023. 12:35
  • Podijeli:
danijel pranjic facebook-64708b69c35b9.webp Foto: Facebook

Sloboda iz Tuzle u nedjelju u 17 sati dočekuje Željezničar u posljednjem, 33. kolu bosanskohercegovačke Premijer lige. Trener Slobode Danijel Pranjić na konferenciji za medije najavio je utakmicu u kojoj njegovoj ekipi treba pobjeda, kao i poraz Posušja od Veleža, kako bi ostao u prvoj ligi. 

Željezničaru trebaju tri boda kako bi zadržao četvrto mjesto koje vodi u kvalifikacije za Evropa ligu.

"Veliko finale, zadnja utakmica u ovoj sezoni. Najbitnija, bitna i nama i Želji. Sigurno će biti specifična utakmica, možda ne kao i ove sve ostale. Uvjeren sam da će biti pun stadion. Zamolio bih sve da se naoružaju strpljenjem i ponesu tablete za smirenje. Možda ni cijela sezona nije bila stresna kao što će biti ova utakmica", rekao je Pranjić, prenosi sportsport.ba.

"U takvoj smo situaciji i moramo to prihvatiti. Da smo zaslužili ostati, vjerovatno bismo riješili malo ranije. Cijela sezona bila je takva kakva je. Nismo imali pobjedu u gostima i, kada staviš sve na papir, teško je ostati u ligi, ako si realan. Imamo još jednu priliku, a hoćemo li je iskoristiti, to ćemo tek vidjeti kad sudija svira kraj. 
 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()