Potpuni haos i prekid utakmice: Navijači bacali dimne bombe i ušli na teren

Fudbaleri Groningena ispali iz lige

14.05.2023. 15:53
  • Podijeli:
navijaci ajax twitter-6460e7b652b3d.webp Foto: Twitter

Utakmica 32. kola nizozemskog šampionata između domaćeg Groningena i Ajaxa prekinuta je zbog nereda na tribinama, ali i terenu.

Domaći navijači ubacivali predmete i dimne bombe na teren, nezadovoljni situacijom u kojoj se njihov klub nalazi, budući da su i zvanično ispali iz lige.

Neki od njih su čak i ušli na teren, te je sudija morao da prekine meč.

Ajax je trenutno treći na tabeli sa 63 boda. Groningen je na pretposlednjem 17. mjestu sa 18 bodova.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()