Pomama u Mostaru: Zrinjski - Slovan, rasprodano

Utakmica između Zrinjskog i Slovana na rasporedu je u utorak u 21 sat

22.07.2023. 12:30
  • Podijeli:
Karte Zrinjski Slovan_HŠK Zrinjski-64bbae02ae493.webp Foto: HŠK Zrinjski

Zrinjski je za svega sat vremena rasprodao sve ulaznice za meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Slovana.

Ova informacija objavljena je na zvaničnim stranicama i na društvenim mrežama Plemića.

Prodaja je počela jutros u u Mostaru. No, nakon samo sat vremena, klub je na svojoj stranici objavio da su sve karte rasprodane i da ih više nema u slobodnoj prodaji, iako je jedna osoba mogla kupiti maksimalno tri.

"Sve ulaznice za susret drugog kola kvalifikacija za UEFA Ligu prvaka protiv ŠK Slovan su rasprodane. Vidimo se u utorak!", poručili su iz redova bh. prvaka.

Plemići će imati priliku za osvetu i revanš Slovanu koji je Mostarce eliminisao prošle godine u plej-ofu Lige konferencije i to nakon izvođenja penala, a izjednačujući gol su postigli u 120. minutu.

Nema sumnje da će učenici Krunoslava Rendulića zbog toga imati dodatni motiv da se revanširaju Slovacima, a ulog je još veći saznanjem da će ukoliko prođu, u najmanju ruku, imati zagarantovanu evropsku jesen, što nijednom bh. timu nije uspjelo ranije.

Utakmica između Zrinjskog i Slovana na rasporedu je u utorak u 21 sat

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()