Pobjedom Borca kompletirana lista učesnika četvrtfinala Kupa BiH, žrijeb je već zakazan

Borac se tako u četvrtfinalu Kupa BiH pridružio ekipama Sarajeva, Zrinjskog, Veleža, Širokog Brijega, Jedinstva, Posušja i Sloge

11.02.2024. 21:00
  • Podijeli:
FK Borac-65171e186c61c.webp Foto: FK Borac

Banjalučki Borac posljednji je klub koji je izborio plasman u četvrtfinale Kupa Bosne i Hercegovine, nakon što je večeras na svom terenu sa 2:0 savladao Zvijezdu 09.

Postigao je Borac svoje golove večeras na vrijeme, pošto je preko Jove Lukića u 30. i Alena Jurilja u 36. minuti stigao do 2:0, a to mu je osiguralo miran nastavak susreta.

Zvijezda 09 nije imala snage i kvaliteta da ugrozi vodstvo aktuelnog lidera na tabeli WWin lige BiH, a do kraja se rezultat nije ni mijenjao. Vrijedi istaći da je Zvijezda meč završila s desetoricom jer je u sudijskoj nadoknadi iskljjučen Miloš Ostojić.

Borac se tako u četvrtfinalu Kupa BiH pridružio ekipama Sarajeva, Zrinjskog, Veleža, Širokog Brijega, Jedinstva, Posušja i Sloge.

Žrijeb četvrtfinala Kupa je već zakazan, a izvlačenje parova će biti obavljeno u utorak, 13. februara od 12 sati u prostorijama Nogometnog saveza BiH.

Prve utakmice četvrtfinala igraju se 28. februara, a revanš susreti su dvije sedmice poslije.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()